|

Altıeylül’de hizmet eşit dağıtılacak

Balıkesir’e bağlı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, seçim öncesi vatandaşa verdiği sözleri teker teker yerine getiriyor. Kafaoğlu, “Merkeze hangi hizmetler gitmişse, oralarda ne varsa kırsalda da aynıları olacak’’ dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 22:33 - 29/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Belediye seçimlerinde aldığı yüzde 46'lık oyla rakiplerini geride bırakan Balıkesir'e bağlı Altıeylül ilçe Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, seçim öncesi verdiği vaatleri birer birer hayata geçiriyor. Verdikleri sözlerin arkasında olduklarını ifade eden Kafaoğlu, “Şehir merkezlerindeki imkanları kırsal kesimlere götüreceğiz” dedi. Başkan Zekai Kafaoğlu, Yeni Şafak gazetesini ziyaret ederek Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'la görüştü. Ziyarette belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi veren Kafaoğlu, kırsaldaki 81 mahalleye belediye elinin değdiğini söyledi.



SÖZLER TUTULUYOR


Mahallelerinde ilk defa çöplerini almak için gelen araçları gören yöre sakinlerinin hizmetlerden çok memnun olduğunu belirten Zekai Kafaoğlu, “İhale ile aldığımız 2 bin çöp konteynerini mahallelere gönderdik. Daha önce, 'şehir merkezinde ne varsa kırsalda da aynı şey olacak' diye söz vermiştik. Öncelikle çocuklar için 60 oyun bahçesini hazır hale getirdik. 11 bin metrekare kilitli parke taşı döşeyerek insanları çamurdan kurtardık” dedi.


Projelerinin merkezine her zaman insanı oturttuklarını ve kendilerini vatandaşın hizmetkarı olarak gördüklerini belirten Kafaoğlu, merkezdeki okul, cami ve hastanelerin bahçelerini halkın kullanımına açacaklarını kaydetti.


#Zekai Kafaoğlu
#Altıeylül
#balıkesir
9 yıl önce