|

Anne cinneti!

Afyonkarahisar’da bir süredir eşinden ayrı yaşayan kadın cinnet geçirdi. Doğalgazı açan A.Ü., biri 3, diğeri 9 yaşındaki iki çocuğunu bıçakladıktan sonra intihara kalkıştı. 3 yaşındaki Erencan kurtarılamazken, ağabeyi ile annesi ise tedavi altına alındı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/11/2016 Wednesday
Güncelleme: 00:02 - 9/11/2016 Wednesday
Yeni Şafak

Afyonkarahisar'da cinnet geçiren anne iki çocuğunu ve kendisini bıçakladı. Çocuklardan biri hayatını kaybederken, anne ile diğer evladı ise hastaneye kaldırıldı. Korkunç olay, kent merkezindeki Esentepe Mahallesi, 297. Sokak'ta bulunan bir apartmanın 4'üncü katında önceki akşam yaşandı. Bir süredir eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen 32 yaşındaki anne A.Ü., geçirdiği cinnet sonucu kapıları ve pencereleri kapattıktan sonra doğalgaz ocağını açtı. Anne, eline geçirdiği bıçakla çocukları 3 yaşındaki Erencan Ü. ile 9 yaşındaki Emircan Ü.'yü bıçakladı. Ardından elindeki bıçağı göğsüne sapladı. Evden gelen bağrışma ve çığlık seslerini duyan komşuları, durumu kadının yakınlarına bildirdi.



EŞİ GÖZALTINA ALINDI


Eve gelen genç A.Ü.'nün akrabaları, kapıyı kırarak içerie girdiklerinde anne ile 2 çocuğunu kanlar içinde bulunca hemen yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslara Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 3 yaşındaki Erencan Ü., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ameliyata alınan annesi A.Ü. ile 9 yaşındaki ağabeyi Erencan Ü.'nün sağlık durumunu ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olay sırasında il dışında olduğu bildirilen baba H.Ü. polis tarafından gözaltına alındı. H.Ü. ve A.Ü. çiftinin şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir ayrı yaşadığı öğrenildi. Olayla igili soruşturma sürüyor.



#Afyonkarahisar
#Cinnet
#Anne
7 years ago