|

Ok yayından fırladı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'da halka yaptığı konuşmada "Geçmişimizden daha parlak, daha güzel günler bizleri bekliyor. Büyük, güçlü, lider, yeni Türkiye hedefi yolunda Allah yardımcınız olsun" dedi.

Yeni Şafak
17:50 - 4/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:57 - 4/06/2015 Perşembe
AA

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Geçmişimizden daha parlak, daha güzel günler bizleri bekliyor. Yayından fırladı ok, hedefe ha vardı ha varacak. Büyük, güçlü, lider, yeni Türkiye hedefi yolunda Allah yardımcınız olsun" dedi.



Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Sivas Cumhuriyet Meydanı'ndaki halkla buluşması öncesinde yaptığı konuşmada, "Yüzü apaydınlık, apak, bastığı yerleri ardında gündüzler gibi bırakarak o geldi, cumhurbaşkanımız geldi" diye konuştu.



Sivaslıların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiğini, onunla beraber yağan yağmurda ıslandığını ve beraber yürüdüğünü söyleyen Yılmaz, Sivas'ın kıymet bildiğini ve kendisine hizmet edeni unutmadığını belirtti.



Sivas'ın, cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'a merkezde yüzde 77, il genelinde ise yüzde 70 destek verdiğini anımsatan Yılmaz, "Bundan sonrada vefa nedir diyenlere, 'Sivaslıların Recep Tayyip Erdoğan'a sevdasıdır' diyeceğiz" dedi.



Kendisinin bu ülkenin asli sahibi olduğunu bilen Sivaslıların hiç şikayet etmediğini, sabrederek, Kaf Dağı'nın ardında da olsa hayallerinin bir gün gerçek olacağına inandığını dile getiren Yılmaz, "Öz yurdunda garip, öz vatanında parya olan, kaderleri akrebin kıskacında yoğurulan, yük altına en çok konulan, her nöbete gönderilen, hor görülen, öksüz ve büyük davanın inananları olarak Sivaslı, liderliğinizde Kaf Dağı'nı aştı, hayalleri gerçek oldu. Giden şanlı akıncı sizinle beraber yurduna döndü" şeklinde konuştu.



Bakan Yılmaz, Anadolu'nun saf çocuğunun Erdoğan ile diklenmeden dik durmasını öğrendiğini, öz güven kazandığını, tarih yazmaya başladığını, "dünya 5'ten büyüktür" dediğini, haksıza karşı koyduğunu söyledi.



Halkın Erdoğan döneminde yılan hikayesine dönen yatırımların tamamlandığını gördüğünü belirten Yılmaz, "Sizin döneminizde sağlıkta dönüşümü yaşadı. Sizin döneminizde halka hizmetin ne olduğunu gördü. Sizin döneminizde yükselen yıldız olan ülkeyi gururla izledi. Siyasette yürüyüşünüzle, duruşunuzla, cesaretinizle, meydan okumanızla, ses tonunuzla bu milletin hak ve hukukunu korumak için yola çıkanlara örnek oldunuz" diye konuştu.



Halkın artık daha dinç ve vakur adımlar atmaya başladığını vurgulayan Yılmaz, "Daha çok yapacağınız işler olduğunu biliyorum. Geçmişimizden daha parlak daha güzel günler bizleri bekliyor. Yayından fırladı ok, hedefe ha vardı ha varacak. Büyük, güçlü, lider, yeni Türkiye hedefi yolunda Allah yardımcınız olsun. Sivaslılar olarak duamız sizinle, bu yolda asla yalnız yürümeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

#İsmet Yılmaz
#Milli Savunma Bakanı
#Sivas
9 yıl önce