|

Antalya'da ciple otomobil çarpıştı: 2 ölü

Antalya'da ciple otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 36 yaşındaki Ramazan Aygör ile annesi 67 yaşındaki Emine Aygör yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak
13:54 - 3/07/2016 Pazar
Güncelleme: 10:56 - 3/07/2016 Pazar
DHA

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde ciple otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 36 yaşındaki Ramazan Aygör ile annesi 67 yaşındaki Emine Aygör yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı.



Manavgat- Konya karayolu Taşkesiği mevkiinde saat 06.30 sıralarında meydana gelen kazada, Konya yönünden gelen Hasan Dağ yönetimindeki 34 AKF 14 plakalı ciple, karşı yönden gelen Ramazan Aygör'ün kullandığı 07 FGF 73 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Kazada Ramazan Aygör ile annesi Emine Aygör yaşamlarını yitirirken, aynı araçta bulunan 8 yaşındaki Alperen Aygör ile diğer aracın sürücüsü Hasan Dağ ve aynı araçta bulunan Ahmet Emin Dağ, Ali Hamza Ünal, Osman Ünal ve Gülsüm Ünal yaralandı.



Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülürken, Alperen Aygör'ün sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.






#Antalya
#Manavgat
8 yıl önce