|

Antalya'da ses bombası paniği

Antalya'da telefonla yapılan ihbar üzerine bir parktaki duvarın üzerinde ses bombası düzeneği bulundu. Etkisiz hale getirilen paket, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Yeni Şafak
11:33 - 23/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:49 - 23/03/2015 Pazartesi
DHA

Antalya'da 155 Polis İmdat hattını arayan bir kişinin telefonla yaptığı bomba ihbarı kentte alarma neden oldu. Kepez İlçesinde Gazi Bulvarı üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda bir duvarın üzerine bırakılan paket nedeniyle resmi ve sivil olmak üzere polis ekipleri ile emniyet müdür yardımcıları olay yerine sevk edildi.



Bulvar yaya ve araç trafiğine kapatıldıktan sonra bomba imha uzmanları tarafından incelenen pakette ses bombası düzeneği olduğu anlaşıldı. Uzmanlar, çakmak gazıyla güçlendirilen bombaya cep telefonu düzeneği yerleştirildiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından fotoğraflanan paket, etkisiz hale getirildikten sonra incelenmek üzere bomba uzmanları tarafından alındı.



Ses bombasının bırakıldığı duvarın az ilerisinde 'Berkin' yazısı dikkat çekerken, polis ikinci bir paket olma ihtimaline karşı da çevrede uzun süre araştırma yaptı.



#antalya
#ses bombası
#bomba alarmı
9 yıl önce