|

Antalya'daki patlamada korkutan detay: Kent protokolü ATSO'da olacaktı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın otoparkında meydana gelen patlamaya dair incelemeler sürerken, dikkatleri çeken bir detay ortaya çıktı. Elde edilen ilk bilgilere göre, patlamanın yaşandığı binada bugün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de katılacağı ve kent protokolünün yer alacağı olacağı bir etkinlik düzenleneceği öğrenildi.

Yeni Şafak
09:38 - 25/10/2016 Salı
Güncelleme: 10:59 - 25/10/2016 Salı
Yeni Şafak

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası yakınında patlama meydana geldi, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yaşanan patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Türel, "Bu gibi patlamaları bir terör olabileceği endişesiyle karşılıyoruz ama henüz çok erken. Aldığım bilgilere göre patlama nedeniyle yaşanan cam kırıklarından kaynaklı küçük yaralanmalar söz konusu" dedi.



Bugün toplanacaklardı

Bugün Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nde bir toplantı olacağı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de toplantıya konuşmacı olarak katılacağı belirtildi.



  1. Yaklaşık 150 iş adamının katıldığı bu toplantı, yıllardır sabah yapılırken, geçen son toplantıda alınan kararla öğleden sonra yapılmasına karar verilmişti.

Dün kritik konukları ağırladı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Sebze ve Meyve Değerlendirme Toplantısı, dün Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) gerçekleştirilmişti. Toplantıya, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel de katılmıştı.









#Antalya
#Menderes Türel
8 yıl önce