|

Antrenöre acı veda

Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor’un vefat eden başantrenörü Mehmet Can Öztürk, memleketi Adana’da son yolculuğuna uğurlandı. Canik Belediyespor’un kadın basketbolcuları da mezarlığa gelerek, ellerindeki karanfilleri Öztürk’ün kabrine bıraktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:13 - 18/10/2016 Salı
Yeni Şafak

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un maç sırasında rahatsızlandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden başantrenör Mehmet Can Öztürk memleketi Adana'da toprağa verildi.



Öztürk için ilk tören Ceyhan Spor Salonu'nda düzenlendi. Öztürk'ün cenazesi katafalka konulmasının ardından Kur'an-ı Kerim okundu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ahlaklı, dürüst, çalışkan ve hedefleri olan bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Tören esnasında Canik Belediyespor'un basketbolcularının gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Öztürk'ün cenazesi, törenin ardından babaevi ve kendi evinin bulunduğu Tuzlugöl ve Cumhuriyet mahallelerine götürülerek helallik alındı. Öztürk'ün cenazesi, Buğday Camii'nde öğleyi müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Canik Belediyespor'un basketbolcuları da mezarlığa gelerek, ellerindeki karanfilleri Öztürk'ün kabrine bıraktı.



AnadoluJet BOTAŞ Cup Turnuvası'nda 8 Ekim'de yapılan Canik Belediyespor ile MBK Doğuş Hastanesi maçının son çeyreğinde kendisini iyi hissetmediği için hastaneye başvuran Mehmet Can Öztürk, yapılan tetkiklerde aort damarında yırtık belirlenmesi üzerine özel bir hastanede ameliyat edilmiş, önceki gün de hayatını kaybetmişti.


#Canik Belediyespor
#Mehmet Can Öztürk
8 yıl önce