|

Araçlar karlı yolda mahsur kaldı

Mersin'in Erdemli İlçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yollar ulaşıma kapandı. Mersin Limanı'na mermer taşıyan 20 TIR kapanan yolda mahsur kaldı.

Yeni Şafak
07:07 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 07:08 - 26/11/2014 Çarşamba
DHA

Yoğun kar yağışı, Erdemli-Ayrancık karayolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Ayrıca, ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Hacıalanı ve 50 kilometre uzaklıktaki Evdilek mahallelerine giden yollar da kar nedeniyle kapandı. Karaman'ın Ayrancı İlçesi'ne bağlı Divaz Mahallesi'nden Mersin Limanı'na mermer götüren 20 TIR, Erdemli-Ayrancık karayolunun kapanmasıyla yolda mahsur kaldı.


TIR şoförlerinin yardımına, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yetişti. Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli-Silifke Koordinatörü Gubaroğlu, yolların açılması için ekiplerin yoğun çalışma içine girdiğini belirtti. Gubaroğlu, Erdemli - Ayrancı karayolunda yolların açıldığını, kapalı olan bir bölümde de karayolları ekiplerinin çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.


Mermer taşıyan TIR'ların yoğun kar yağışı nedeniyle geçişlerinin sağlanamadığını aktaran Gubaroğlu, "Erdemli İlçesi'ne 55 kilometre mesafedeki Toros Mahallesinde 5, Sarıpınar mevkiinde ise 15 TIR, yolda mahsur kaldı. TIR'ların geçişi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

 
#tır
#kar yağışı
#mahsur
#kapalı yol
9 yıl önce
default-profile-img