|

Ardahan’da tuhaf ittifak

Ardahan’da il genel meclisi ve komisyon seçiminde CHP, MHP ve HDP AK Parti’ye karşı ittifak yaptı. Yapılan seçimlerde bu üç partiden birer kişi daimi encümen seçildi. İttifaka tepki gösteren ülkücü gençler MHP’li üyenin istifasını istedi

Yeni Şafak
04:00 - 5/04/2015 Pazar
Güncelleme: 22:11 - 4/04/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Ardahan İl Genel Meclisi'nde İl Encümeni ve İhtisas Komisyonu üyelikleri seçimi ilginç bir ittifaka sahne oldu.


Ardahan İl Genel Meclisi'nde, İl Encümeni ve İhtisas Komisyonu üyelikleri seçimi yapıldı. İl Encümenliğinde AK Parti grubu Osman Şahin ve


Yaşar Yıldırım'ı aday gösterirken, CHP, MHP ve HDP ittifak yaparak Yalçın Atay, Binali Özek ve Çetin Topkaya'yı aday gösterdi.



ÜLKÜCÜLER TEPKİLİ


İhtisas üyelikleri için aday gösteriminde grubu olmayan MHP ve HDP, CHP çatısı altında seçime girdi. Yapılan oylama sonucunda CHP'den Binali Özer, HDP'den Yalçın Altay ve MHP'den Çetin Topkaya bir yıllığına daimi encümen seçildiler.


İttifakla ilgili rahatsızlıklarını dile getiren ülkücü gençler, “Ardahan'da yapılan ittifak sadece şahısları bağlamaz. Biz ülkücü gençler olarak bugün Ardahan'da sözü edilen bu lüzumsuz ittifaktan bir an önce dönülerek, ihtisas komisyonu üyeliğinden istifa edilmesini bekliyoruz" açıklamasını yaptı.


#Ardahan İl Genel Meclisi
#ardahan
#seçimler
9 yıl önce