|

Arkadaş acısına dayanamadı

Ankara’da 10 gün önce kız kaçırma kavgasında yaralanan polis memuru Fetih Seven, aynı olayda can veren arkadaşı Muhammet Uz’un acısına dayanamadı. Seven, Uz için okutulan mevlit dönüşü geçirdiği kalp krizi sonucu şehit düştü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:11 - 23/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Arkadaş acısına dayanamadı
​Arkadaş acısına dayanamadı

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde çıkan silahlı kavgada yaralanan polis memuru Fetih Seven, arkadaş acısına daha fazla dayanamayıp şehit oldu. 12 Ekim'de 16 yaşındaki kız çocuğu R.D.’nin kaçırılmasının ardından çıkan olaylarda 2 kişi hayatını kaybetmiş, polis memuru Muhammet Uz şehit olmuş, Fetih Seven’in de aralarında bulunduğu 8 kişi yaralanmıştı.

MEVLİDİNE GİTMİŞTİ

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Seven, mesai arkadaşı için Aksaray’daki babaevinde okutulan mevlide katıldıktan sonra Kahramankazan’daki evine döndü.

BEBEĞİNE ÜZÜLDÜ

Yemekte ailesine, arkadaşının kundaktaki bebeğine ve eşinnin durumuna çok üzüldüğünü anlatan 46 yaşındaki Fetih Seven bir süre sonra fenalaştı. Ailesi hemen yardım istedi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekibince hastaneye kaldırı Seven yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Seven’in geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olduğu belirlendi.

Şehit için Kahramankazan Emniyet Müdürlüğü önünde bir düzenlendi. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından mesai arkadaşlarının omuzlarında cenaze aracına konulan Seven’in naaşı, Satıkadın Mahallesi Ordu Caddesi’ndeki evinin önünde helallik alındıktan sonra Kızılcahamam ilçesine getirildi.

KEŞKE BEN ÖLSEYDİM

Törende şehidin eşi Derya Seven ile çocukları taziyeleri kabul etti. Kız kardeşi Fethiye Seven’in, “Keşke ben ölseydim kardeşim” feryadı herkesi hüzünlendirdi. Seven’in cenazesi, Aşağı Merkez Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

#Muhammet Uz
#Fetih Seven
#Ankara
6 yıl önce