|

Asılsız ihbarın bir bedeli var

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde, Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı devam ederken gazetecilere açıklamalarda bulundu, gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 23:11 - 26/09/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

FETÖ ile mücadele kapsamında kamudaki tasfiyelere, imzasız ve asılsız ihbarlara değinen Kurtulmuş, “Sadece imzasız ihbarlar değil asılsız ihbarların da büyük bir suç olduğunu herkesin bilmesi lazım. Yani öyle oturduğu yerden, herhangi bir şekilde husumeti var ya da geçmişte aralarında herhangi bir mesele geçmiş, 'Bir mektup yazayım da şunu şikayet edeyim' demenin de bir bedeli olduğunu herkes bilmeli” dedi.



Kurtulmuş, “FETÖ'nün işlediği suç, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin hatta hiç abartmadan söylüyorum; Anadolu ve Rumeli topraklarında bulunuş tarihimizin en ağır suçudur. Bu ağır suçla irtibatlı ve iltisaklı olan her kim varsa o da en ağır suçun ortaklarıdır. Bu ağır suçu hafifletecek hiçbir söz ve teşebbüsün içerisinde olunmaması lazım. Ama aynı şekilde adaletli davranacağız. Bu hassasiyet içinde soruşturmalar devam ediyor” diye konuştu.


#FETÖ
#Numan Kurtulmuş
#Asılsız ihbar
8 yıl önce