|

Hava sıcaklıkları daha da artacak

Meteorolojinin son hava durumu tahminine göre önümüzdeki hafta ortasına kadar sıcak hava etkisini sürdürecek. Prof. Dr. Orhan Şen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, önümüzdeki 5-6 gün de yağışın beklenmediğini ve hafta sonundan itibaren havaların daha da ısınacağını belirtti. Önümüzdeki hafta ortasında ise çok kuvvetli yağışların batı bölgelerinde etkili olacağını söyledi.

Yeni Şafak
16:29 - 13/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 21:28 - 13/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Önümüzdeki 5-6 gün boyunca hava sıcaklıklarının giderek artacağı bildirildi.
Önümüzdeki 5-6 gün boyunca hava sıcaklıklarının giderek artacağı bildirildi.

Hava sıcaklığı önümüzdeki hafta ortasına kadar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Önümüzdeki hafta ortasında yurdun batı bölgelerinde yağış beklendiği belirtildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kurak bir eylül ayı yaşıyoruz. Önümüzdeki 5-6 gün de yağış yok. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren daha da ısınacak" dedi.

"Çok kuvvetli yağışlar etkili olacak"

Şen, "Önümüzdeki hafta ortasında çok kuvvetli yağışlar batı bölgelerini etkileyebilir. Doğal afete dönüşmemesi için şimdiden düşünülmeli" ifadesini kullandı.

Kurak bir eylül ayı yaşıyoruz. Önümüzdeki 5-6 gün de yağış yok

Önümüzdeki hafta sonundan itibaren daha da ısınacak


Önümüzdeki hafta ortasında çok kuvvetli yağışlar batı bölgelerini etkileyebilir. Doğal afete dönüşmemesi için şimdiden düşünülmeli




#Meteoroloji
#Orhan Şen
7 yıl önce