|

Asker selamıyla

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Üsteğmen Orhan Ünsal'ın cenazesi, memleketi Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 00:34 - 25/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Şehit Ünsal'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, askeri cenaze aracıyla konvoy eşliğinde helallik alınmak üzere Battalgazi ilçesi Barış Sokak'taki baba evine getirildi. Şehit Ünsal'ın babası Hüseyin ile annesi Adile, eşi Fatma, kardeşleri ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.



ŞEHİTLERE SON VEDA


Baba evi önünde yapılan duaların ardından şehit Ünsal için Şehir Mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Törene, şehit Ünsal'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, askeri erkan ve öteki ilgilerle çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Ünsal'ın ailesi ve yakınları törende gözyaşı döktü.





OĞLU BABASINI UĞURLADI


Baba Hüseyin ile anne Adile Ünsal tören boyunca ayakta güçlükle durdu. Törende şehidin eşi Fatma Ünsal ile kardeşleri, Ünsal'ın naaşını asker selamıyla uğurladı. Şehidin 5 yaşındaki oğlu Yusuf da cenaze törenine katıldı. İl Müftüsü Ümit Çimen'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Üsteğmen Orhan Ünsal'ın naaşı Şehir Mezarlığındaki Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi. Aynı saldırıda şehit olan Onbaşı Hüseyin Kavalbacak'ın cenazesi ise Konya Seydişehir ilçesi Ketenli Mahallesi'nde toprağa verildi.



#Şırnak
#PKK
#Orhan Ünsal
8 yıl önce