|

At araç içinde telef oldu

Erzurum'da, hafif ticari araç, aniden yola çıkan at arabasına çarptı. At, içerisinde 4 kişinin bulunduğu hafif ticari araçtan içeri girip telef olurken, 4 kişi ise hafif yaralandı. Kaza yerine giden Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Müdürlüğü ekiplerinin bilgi vermesi üzerine olay yerine çekici ile giden yediemin işletmesi sahibi Cabbar Kara, atı çıkaramayınca, hurdaya dönen araçla birlikte otoparka götürdü.

Yeni Şafak
12:44 - 9/10/2015 Cuma
Güncelleme: 12:46 - 9/10/2015 Cuma
DHA

Kaza, 5 Ekim akşamı Erzurum'un Güzelova köyü yakınlarında meydana geldi. Tahsin Sabahci'nin kullandığı 25 DB 690 plakalı hafif ticari araç, Erzurum'dan Tortum ilçesi istikametine giderken Güzelova köyü yakınlarında, aniden yola çıkan ve sürücüsü olmayan at arabasına çaptı. Çarpışmanın etkisi ile at, ön ve arka koltuklarından arasından içeri girdi. Sürücü, Tahsin Sabahci'nin yanı sıra araçta bulunan Fatih ve Kenan Sabahci ile Emrullah Aymaz yaralandı, at ise telef oldu. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 4 kişi yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.


Kaza yerine giden Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Müdürlüğü ekiplerinin bilgi vermesi üzerine olay yerine çekici ile giden yediemin işletme sahibi Cabbar Kara, atı hurdaya dönen araçtan çıkaramayınca birlikte otoparka getirdi. Bir gece aracın içinde bekleyen atı gündüz çekici yardımıyla çıkarabildiklerini söyleyen Kara, "Yıllardır bu işi yapıyorum böyle bir şey ne gördüm ne de duydum. O atın otomobilden içeri girip sürücü ve yolcuların hafif şekilde yaralanması mucize. Atı kaza yerinde çıkaramayınca otomobille birlikte cekiciye yükleyip parka getirdim. Daha sonra atın başına halatı geçirip, çekici ile çekerek çıkardık" dedi.



#erzurum
#at telef oldu
#Tahsin Sabahci
9 yıl önce