|

Ata Demirer kaza geçirdi!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, motosikletten düşen oyuncu ve komedyen Ata Demirer, hafif yaralandı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne kaldırılan Demirer muhabirleri görünce, "Çocuklar yine mi siz?" diyerek şaşkınlığını ifade etti. Ünlü komedyen kısa sürede hastaneden taburcu edilerek hastane personeline sosyal medya hesabından teşekkür etti.

Yeni Şafak
11:16 - 17/05/2016 Salı
Güncelleme: 12:32 - 17/05/2016 Salı
AA
Kazayı hafif yaralanarak atlatan Ata Demirer muhabirleri görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
Kazayı hafif yaralanarak atlatan Ata Demirer muhabirleri görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Çanakkale Bozcaada'da motosikletten düşüp ayağından yaralanan Demirer, ambulansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirildi.Demirer, ambulanstan indiği sırada gazetecilerin olayın nasıl olduğunu sorması üzerine "Çocuklar yine mi siz? Motosiklete bineyim dedim, çekmedi beni, motosiklet üzerime düştü" diye espri yaptı.



ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Aşık, Demirer'in ayağında yumuşak doku zedelenmesi olduğunu, kırık bulunmadığını belirtti. Aşık,"Sağlık durumu gayet iyi. Kısa sürede kendisini taburcu edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.



Taburcu edildi


Demirer, kısa süre sonra da taburcu edildi. Hastaneden taburcu olduktan sonra sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan ünlü komedyen, altına da, “Gayet iyiyim! ÇOMÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline ve harika doktorlarına teşekkür ederim” notunu düştü.




#Ata Demirer
#Çanakkale
#Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite Hastanesi
#Mehmet Aşık
8 yıl önce