|

Atatürk Havalimanı’nda ilginç kaza

Atatürk Havalimanı'nda Engin Ö. isimli bir sürücünün kullandığı cip, 3 metrelik boşluğa düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Yeni Şafak
14:57 - 17/02/2017 Cuma
Güncelleme: 14:59 - 17/02/2017 Cuma
IHA
Araç 3 metre yükseklikten aşağıya düştü.
Araç 3 metre yükseklikten aşağıya düştü.

Atatürk Havalimanı'nda Engin Ö.'nün kullandığı 16 BKC 21 plakalı cip manevra yaparken, demir bariyerleri kırarak 3 metre yükseklikten aşağıya düştü.



Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin karşısındaki katlı otoparkın dış bölümünde öğlen saatlerinde yaşanan olayda Engin Ö.'nün kullandığı 16 BKC 21 plakalı cip turnikelerden çıkış yapamayınca görevliler tarafından bir noktada beklemesi için yönlendirildi. Bu sırada bulunduğu otoparkın dış tarafındaki araçlardan kurtulmak için geri geri manevra yapan araç demir korkulukları kırarak yaklaşık 3 metrelik boşluğa düştü. Maddi hasarın meydana geldiği kazayı şoför Engin Ö. şans eseri yara almadan atlattı.


Kazanın ardından şokta olduğu gözlenen Engin Ö, "Yolcu uğurlamak için Atatürk Havalimanı'na geldim. Turnikeden çıkacaktım açılmadı. Açılmayınca telefon açtım. En sağdaki kulübeye gel dediler. Çıkış yapamayınca, burada da arabalar vardı. Arabalardan kurtarayım derken, düştüm" dedi.

#Atatürk Havalimanı
#Kaza
7 yıl önce