|

Atletle halkın adamı olunmaz

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafına ilişkin, “Öyle atletle karavan içerisinde fotoğraf çektirip, ‘halkın adamı’ diye yandaş medyaya manşet yapılarak halkın adamı olunmuyor" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 01:24 - 24/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Bekir Bozdağ
Bekir Bozdağ

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, TRT Haber’de katıldığı programda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları cevapladı. Kılıçdaroğlu’nun tutuklanacağına yönelik iddialarla ilgili bir soru üzerine Bozdağ, bu değerlendirmeleri CHP adına konuşanların, CHP’yi destekleyen medya organlarının yaptığına işaret etti. Bozdağ, bunun CHP tarafından bilinçli şekilde ortaya atılarak mağduriyet ve AK Parti’yi ve hükümeti yıpratmaya yönelik bir mühendislik argümanı yaratılmaya çalışıldığını bildirdi.

KAYNAĞI CHP

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hiçbir açıklamasında Kılıçdaroğlu’nun tutuklanmasıyla ilgili ifade olmadığını vurgulayan Bozdağ, “Bu tamamen CHP’nin uydurduğu, CHP’nin değirmenine su taşıma hedefi güden, hükümeti ve AK Parti’yi haksız bir konuma itmeyi hedefleyen uydurma bir tartışmadır. Tartışmanın kaynağı da bizzat CHP’dir” dedi.

BU İŞ KOLAY DEĞİL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşü sırasında çekilen fotoğraflarına ilişkin açıklamalarıyla ilgili bir soru üzerine Bozdağ, şöyle konuştu: “Öyle atletle karavan içerisinde fotoğraf çektirip, ‘halkın adamı’ diye yandaş medyaya manşet yapılarak halkın adamı olunmuyor. Yaşantınızla, konuşmanızla, her türlü hal ve tutumunuzla halkın adamı olursunuz. Bu iş, böyle ucuz ve kolay değil.”

SEÇİMLER 2019’DA

Erken seçim iddialarının sorulması üzerine Bozdağ, seçimlerin öne alınması gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayarak, “Seçimler 2019’da, vaktinde yapılacaktır. Erken seçim yapma AK Parti döneminde zaten olmamıştır" diye konuştu.

#Bekir Bozdağ
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
7 yıl önce