|

Aylardır kırmızı kodla aranan FETÖ'cü yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde, kırmızı renk kodlu Bylock kullanıcısı firari öğretmen Bodrum İlçe Jandarma ekiplerince yakalandı. Şüphelinin örgütün Milas sorumlusu olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
11:06 - 28/03/2017 Salı
Güncelleme: 11:16 - 28/03/2017 Salı
IHA
Jandarma ekiplerince yakalanan şüpheli, emniyete teslim edildi.
Jandarma ekiplerince yakalanan şüpheli, emniyete teslim edildi.

Milas'ta öğretmenlik yaparken FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen ve daha sonra hakkında yakalama kararı çıkartılan Mahmut D. isimli şüphelinin Güvercinlik Mahallesi'ndeki kayınpederinin evinde saklanabileceği ihbarını alan Jandarma ekipleri operasyon düzenledi.



Güvercinlik Mahallesi'ndeki evin çevresinde sivil ekiplerle bir süre izleme yapan Jandarma ekipleri eşgale uygun şüpheliyi tespit ettikleri anda operasyon için düğmeye bastı.



Milas Sulh Ceza Hakimliğince "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan aranan ve Milas ilçesi örgüt imamı olan 43 yaşındaki FETÖ'cünün kırmızı renk kodlu Bylock kullanıcısı olduğu ve uzun zamandır firari durumda bulunduğu tespit edildi.



FETÖ'cü öğretmenin işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.





#Muğla
#Milas
#Bylock
7 yıl önce