|

Babalarının iş yerini yaktılar

Mersin'de aile şirketinde yaşanan alacak verecek tartışmasında paralarını alamadıklarını iddia eden 3 kardeş, babalarına ait iş yerini ateşe verdi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, pencereye çıkan kardeşler gözaltına alındı.

Yeni Şafak
15:16 - 25/11/2014 Salı
Güncelleme: 15:19 - 25/11/2014 Salı
DHA

Olay, Camişerif Mahallesi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, babaları Halil Coçkar'a ait nakliye şirketinde çalışan 27 yaşındaki Metin ile kardeşleri 25 yaşındaki Murat ve 23 yaşındaki Fırat Kargılı, alacak verecek meselesi yüzünden babalarıyla tartıştı. Dedelerinin nüfusuna kayıtlı olduğu için babalarıyla soyadları da farklı olan 3 kardeş tartışma sırasında işyerini ateşe verdi. Baba Coçkar kaçarken yangın kısa sürede yayıldı. Alevler arasında kalan 3 kardeş canlarını kurtarmak için pencereye çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipleri yangını kısa sürede söndürürken kardeşler de gözaltına aldı.


BİZE SAHİP ÇIKMIYOR

3 kardeş Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken de yaşananlarının sorumlusunun babaları olduğunu söyledi. Kardeşler, "Bize hiçbir zaman sahip çıkmadı. Nüfusta bile üzerine kayıtlı değiliz. Annemden de ayrıldı. 25 yıldır bizim anamızı ağlattı. Zaten nüfusta da babamız görünmüyor çünkü bizi dede ile anneannemizin çocuklarıymış gibi nüfusa kaydettirmiş" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 
#mersin yangın
#baba oğul kavgası
#işyeri yangını
9 yıl önce