|

Babayı ağlatan mektup

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bayram ziyaretinde bulunduğu şehit babası Zeki Altınbaş'a, Başbakan Binali Yıldırım'ın yazdığı mektubu verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:43 - 14/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Düzce'de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün şehit ailesini ziyareti sırasında, Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen mektubu okuyan şehit polisin babası, gözyaşlarına boğuldu.



Bakan Özlü, Kurban Bayramı nedeniyle memleketi Düzce'de ve ilçelerinde bayramlaşmaya katıldı. Özlü, Beyköy beldesinde, 15 Temmuz darbe girişiminde bombalanan Özel harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen emniyet müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini ziyaret etti, şehidin babası Ramazan Baysan, annesi Hanife Baysan ve ağabeyi Ümit Baysan'ın bayramlarını kutladı. Bakan Özlü, Başbakan Yıldırım'ın şehit aileleri için yazdığı mektubu aileye takdim etti.



BAKAN ÖZLÜ VERDİ


Özlü, geçen yıl Şırnak'ın Silopi ilçesinde yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen özel harekat polisi Sabri Altınbaş'ın ailesini ziyaret etti. Aile ile bir süre sohbet eden Özlü, şehidin babası Zeki Altınbaş'a da Yıldırım'ın mektubunu verdi. Şehit babası, '....Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, size daime sahip çıkacağımızdan asla endişeniz olmasın' satırlarının yer aldığı mektubu okurken gözyaşlarına boğuldu.



#Faruk Özlü
#Zeki Altınbaş
8 yıl önce