|

Bahçeli: Viski içip HDP'ye oy veren şerefsizler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin Genişletilmiş İl İstişare Toplantılarında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bahçeli, yalılarında içkilerini yudumlarken HDP'ye oy verenleri “şerefsizlikle” suçladı.

Yeni Şafak
08:13 - 3/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 10:53 - 3/08/2015 Pazartesi
Diğer

HDP'ye oy verenlere yüklenen Bahçeli, yalılarında içkilerini yudumlarken HDP'ye oy verenleri “şerefsizlikle" suçladı.


Bahçeli, MHP'nin Genişletilmiş İl İstişare Toplantılarında ilginç anekdotlar anlatarak ve çarpıcı örnekler vererek konuşmalarını sürdürüyor. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Bahçeli kapalı toplantılarda şu ifadeleri kullandı:



HDP, çözümü çok aşmış, sürekli taviz ile Türkiye'den beklentileri var. Irak'ta Suriye'de İran'da oluşturmaya çalıştıkları 4 parçalı Kürdistan'ın Kuzey ayağı üzerinde çalışmalarının sürdüren bir hain güruhudur. Halktan destek almış. Silahı dayayarak, '248 köyden 248'ini de istiyorum, yoksa içinizden istediğimi çeker vururum' oy tehdidiyle bir topluluk yaratılıyorsa, öbür taraftan İzmir'deMarmaris'te yazlıklarında yatıp AKP'nin olmasın diye oyunu MHP'ye vermeyen; ama HDP'yi Meclis'e taşıyan zavallılar, Türkiye'nin kaymağını yiyenler, boğazda yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun.

#Devlet Bahçeli
#HDP
#Seçim
#oy
9 yıl önce