|

Bahçeli: Zoka yutmuşuz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantı çıkışında soruları yanıtlayan Bahçeli, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
11:40 - 25/10/2016 Salı
Güncelleme: 12:25 - 25/10/2016 Salı
Yeni Şafak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısı çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Başkanlık açıklamasıyla ilgili zamanla eleştirilerini soran gazetecilere Bahçeli, "Onu ileriki günlerde çok daha iyi anlayacaksınız. Türkiye'de fili durumun devamını arzulayanlar 15 Temmuz'dan sonra çok ciddi olayların yaşandığı bir ortamda kaos kriz arzulayanlar ikinci dalga darbecilerdir, onu da önümüzdeki günlerde hep beraber görürsünüz" dedi.



MHP'den 5 milletvekilinin yeni anayasaya hayır diyecekleri açıklamalarının sorulması üzerine Bahçeli, kararının kendilerinin olduğunu söyledi. Bahçeli "Fetullah Gülen hareketi başarılı olsaydı Yurtta Sulh Konseyinin' hazırlayacağı bir anayasaya ne diyeceklerdi acaba?" dedi.



Başbakan Binali Yıldırım'ın Meral Akşener örneğinde MHP zokayı yuttu açıklamasının sorulması üzerine Bahçeli "Zoka yutmuşuz, diyecek bir şey yok. Demek bizden çok daha önce Meral Akşener'in kim olduğunu biliyorlardı" cevabını verdi.



Bahçeli bir gazetecinin, FETÖ tehlikesinin devam edip etmediği sorusuna ise sert çıktı.







#Devlet Bahçeli
#MHP
#Meral Akşener
7 yıl önce