|

Bahçeli’den Oktay Vural açıklaması

MHP Lideri Bahçeli, bir gazetecinin, partisinin grup başkanvekili Oktay Vural ile aralarında bir soğukluk olup olmadığına yönelik sorusuna 'Nereden çıkartıyorsunuz bunları? Bizi bölmeye çalışıyorsunuz CHP'yi karmakarışık ediyorsunuz şimdi de pelikan stratejisiyle ortalığı karıştırıyorsunuz'' cevabını verdi.

Yeni Şafak
01:41 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 10:49 - 3/05/2016 Salı
Diğer

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Hükümet çekinmesin, terörizmle mücadele ettiği sürece MHP iktidarın destekçisidir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek" ifadelerini Bahçeli'inin de kullanması dikkat çekti.



Grup toplantısının ardından soruları yanıtlayan Bahçeli, bir gazetecinin, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile aralarında bir soğukluk olup olmadığına yönelik sorusuna şu yanıtı verdi:



''Oktay Bey değerli kardeşimizdir. Meclis'te beni temsil eden grup başkan vekilidir. Onunla aramızda soğukluk olabilir mi? Nereden çıkartıyorsunuz bunları? Bizi bölmeye çalışıyorsunuz CHP'yi karmakarışık ediyorsunuz şimdi de pelikan stratejisiyle ortalığı karıştırıyorsunuz. Sizin göreviniz nedir hiç mi düşünceniz olumlu olmayacak? Hiç mi bütünleştirici olmayacak? Basın demek Türkiye'yi inkar etmek demek midir?''




#Devlet Bahçeli
#MHP
#Oktay Vural
8 yıl önce