|

Bahçeli'ye 'şerefsiz' yanıtı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin “Boğazlarda viski içip HDP'ye ol veren şerefsizler” ifadesine ilişkin, "Bize şeref dersi veya şeref kavramını kullanmaya kalkmasınlar. Haddini bilsinler" dedi.

Yeni Şafak
14:17 - 3/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:22 - 3/08/2015 Pazartesi
IHA

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Genel Merkezi'ne Suruç Katliamı için başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.



"Haddini bilsinler”



MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin “Boğazlarda viski içip HDP'ye ol veren şerefsizler” ifadesinin hatırlatılması üzerine Demirtaş, “HDP İstanbul'da 3.partidir. Bu Türkçeyi doğru dürüst konuşamayan Türk milliyetçilerinden daha fazla oy almıştır. Küfür hakaret sözcükleri kullanmadan cümle kuramayan bu zatlar iyi bilmeli ki HDP Türkiye'nin en yoksul mahallelerinden oy almıştır. Öyle 3.parti olmuştur İstanbul'da. Tek bir seçmenimiz bile bizim için kıymetlidir. Bize oy verenin iradesine biz sonuna kadar sahip çıkarız. Seçmenimize küfür, hakaret edene de bin misliyle aynen iade ediyorum. Seçim öncesi hırsızdan hesap sorarız deyip seçim sonrası hırsızın sarayında zevk sefa sürenler midir şerefli olanlar. Bize şeref dersi veya şeref kavramını kullanmaya kalkmasınlar. Haddini bilsinler” karşılığını verdi.




#Selahattin Demirtaş
#MHP
#seçim
#seçmen
9 yıl önce