|

Bakan Akdağ: Hizmetkarlık ruhunu asla kaybetmeyeceğiz

Sağlık Bakanı Akdağ, "Biz bu hizmetkarlık ruhunu asla kaybetmeyeceğiz, asla millete üstten bakmayacağız, asla elde ettiğimiz iktidar kuvvetini bir makam gibi görmeyeceğiz." dedi.

Yeni Şafak
17:32 - 6/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:35 - 6/10/2016 Perşembe
AA

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Yozgat İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, terör örgütlerine ve Türkiye'nin kalkınmasını istemeyen ülkelere rağmen Türkiye'de kalkınmanın devam ettiğini söyledi.



"Büyük milletin kahramanlığı olmasaydı AK Parti'nin 15 yıllık çabaları bir gecede yok olacaktı" diyen Akdağ, "Bu imanlı millet, bayrak, ezan dendiği zaman canını feda etmeyi bilen insanlardan oluşan bu millet, şükürler olsun ki 15 Temmuz'u 16'sına bağlayan gece buna müsaade etmedi." dedi.



Akdağ, o gün dostun düşmanın kim olduğunu anladıklarını ve bildiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:



  • "Arkamızı kime dönüp kime dönmeyeceğimizi artık çok iyi biliyoruz. Kim bu ülkenin ayağa kalkmasını, koşmasını ve bölgesinde güçlü olmasını istemiyorsa bunlar bu sefer ekonomik açıdan başka numaralara giriştiler. Ama Allah'ın izniyle bunlar da tutmadı ve tutmayacak. Milletimiz birtakım spekülasyonlara engel olmak için dövizini bozdurup Türk lirasına çevirdi. Böyle bir millete güç yetmez. O gece hayatını kaybeden vatandaşlarımız, yaralanan vatandaşlarımız, onlar ikinci bir Kurtuluş Savaşı'nın gerçek kahramanları. Rabbim hepsinden razı olsun."

"Hizmetkarlık ruhunu asla kaybetmeyeceğiz"


AK Parti'nin millete hizmetkarlık etmek için iktidara geldiğini dile getiren Akdağ, şöyle devam etti:



  • "Biz milletin hizmetkarıyız. Hepimize düşen bir şey var. Biz bu hizmetkarlık ruhunu asla kaybetmeyeceğiz, asla millete üstten bakmayacağız, asla elde ettiğimiz iktidar kuvvetini bir makam gibi görmeyeceğiz. Biz buraları hizmetkarlık makamları olarak göreceğiz. Buna devam edeceğiz, bundan yorulmayacağız. İnsana hizmet etmekten daha güzel bir iş yok. AK Parti, partilerden bir parti değildir. Biz hep gözümüzü hizmet tarafına dikeceğiz. İnsanları da asla çeşitli sınıflara ayırmadan herkese kucağımızı açacağız. Kuvvetli olmaya, bir arada bulunmaya, birlikte olmaya mecburuz. Suni, gereksiz ayrılıklara düşemeyiz. Etrafımızın ne olduğunu hepimiz görüyoruz. Geleceğimiz de parlak olacak. Millet eğriyle doğruyu çok mükemmel ayırt ediyor."

Bakan Akdağ, Yozgat'ta sağlık alnında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.


#Recep Akdağ
#Yozgat
7 yıl önce
default-profile-img