|

Bakan Özlü'den Japonya programı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Japonya'ya gidecek.

Yeni Şafak
09:48 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 06:50 - 1/10/2016 Cumartesi
AA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün havayoluyla Japonya'ya hareket edecek Özlü, yarın Kyoto'da gerçekleştirilecek "Toplumda Bilim ve Teknoloji Forumu Bakanlar Toplantısı"na katıldıktan sonra İran İslam Cumhuriyeti Bilim, Araştırma ve Teknoloji Bakanı Muhammed Farhadi ile görüşecek.



Özlü, 3 Ekim'de Mitsubishi Elektrik Tesisi ile Mazda Ar-Ge Merkezi'ni gezmesinin ardından Tokyo Türk Büyükelçiliği'nde Japonya'daki Türk akademisyen ve yatırımcılarla bir araya gelerek, ülkedeki iş adamlarına Türkiye'ye yatırım yapmaları çağrısında bulunacak.



  1. Tokyo'da 4 Ekim Salı günü Sekisui Kimya firmasının tesisleri ve İleri Teknolojiler Karma Fuarı'na uğrayacak Özlü, Tokyo Cami Türk Kültür Merkezi'ni ziyaretinde 15 Temmuz'da yaşanan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi ve hükümetin bu konuda attığı adımları anlatacak.

Bakan Özlü, 5 Ekim'de Tokyo'daki Bilim ve İnovasyon Ulusal Müzesi, NEC firmasının tesisleri ve Japon Uzay Araştırma Merkezi ziyaretleriyle programını tamamlayıp yurda dönecek.


#Faruk Özlü
#Bilim
#Sanayi ve Teknoloji
8 yıl önce