|

Bakan Yıldırım'dan STK'lara teşekkür

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, devletin ve hükümetin terörle mücadelesine destek veren, şehitlerin ve yaralıların ailelerinin yanında yer alarak her türlü maddi ve manevi katkıda bulunan sivil toplum kuruluşlarına (STK) teşekkür etti.

Yeni Şafak
16:15 - 22/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:17 - 22/02/2016 Pazartesi
AA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da yaşanan terör saldırısında şehit olanları anmak için patlamanın meydana geldiği yerde terörü lanetleyen ve şehitlerin anısına karanfil bırakan TOBB, TESK, TÜRK-İŞ, TZOB, HAKİ-İŞ, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, TİSK, TÜSİAD, TÜRKONFED, MÜSİAD, TBB, TÜRMOB, TEMAD temsilci ve üyelerinden oluşan heyeti Karayolları Genel Müdürlüğünde kabul etti.



Ülkenin birlik ve beraberliğini korumak için herkese önemli görevler düştüğüne dikkati çeken Yıldırım, bu anlamda duyarlı olan STK'lara teşekkür etti.



Ankara'da yaşanan terör saldırısının haince ve kalleşçe olduğunu belirten Yıldırım, işinden evine giden masum 28 insanın hayatını kaybettiğini, yaralanan 61 kişinin de hayata tutunma mücadelesi verdiğini söyledi.



Dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın terörü hoş görmenin mümkün olmadığını dile getiren Yıldırım, teröre karşı mücadeleye bütün ülkelerin ve kuruluşların destek vermesini istedi.



Türkiye'de teröre karşı toplumun her kesiminde birlik ve beraberliğin olduğunu anlatan Yıldırım, "Özellikle de STK'ların bu konuda son derece duyarlı ve hassas olduklarını biliyorum. Devletimizin ve hükümetimizin terörle mücadelesine destek veren, şehitlerimizin ve yaralılarımızın ailelerinin yanında yer alarak her türlü maddi ve manevi desteği veren STK'lara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

#Ulaştırma
#Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım
#Binali Yıldırım
#STK
#şehit
#TOBB
#TESK
#TÜRK-İŞ
#TZOB
#HAKİ-İŞ
#MEMUR-SEN
#KAMU-SEN
#TİSK
#TÜSİAD
#TÜRKONFED
#MÜSİAD
#TBB
#TÜRMOB
#TEMAD
8 yıl önce