|

Bakan Zeybekci ve Bakan Kaya şehit ailesini ziyaret etti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Van-Hakkari karayolunda yapılan yol kontrolleri sırasında terör örgütünün saldırısıyla şehit düşen Uzman Jandarma Emrah Ceylan’ın Denizli’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yeni Şafak
18:26 - 29/10/2017 Pazar
Güncelleme: 18:34 - 29/10/2017 Pazar
IHA
Bakan Zeybekci ve Bakan Kaya Denizli'de şehit ailesini ziyaret etti
Bakan Zeybekci ve Bakan Kaya Denizli'de şehit ailesini ziyaret etti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Van-Hakkari karayolunda yapılan yol kontrolleri sırasında terör örgütünün saldırısında şehit düşen Uzman Jandarma Emrah Ceylan’ın Denizli’deki ailesini ziyaret etti.

Denizli’deki TOKİ tarafından gerçekleştirilen 786 konutun kura çekimine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, şehit evine ziyarette bulundu. Bakanlar kura çekiminin ardından Van-Hakkari karayolunda yapılan yol kontrolleri sırasında terör örgütünün saldırısında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Uzman Jandarma Emrah Ceylan’ın Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesindeki ailesini ziyaret etti. Eve geçerek, şehidin ailesiyle bir süre sohbet eden Bakan Zeybekci ve Bakan Kaya, daha sonra evden ayrıldı.

#Bakan Zeybekci
#Bakan Kaya
#Şehit
#Taziye
#Denizli
#Ziyaret
6 yıl önce