|

Bakanın ulaşamadığı müdür görevden alındı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın bir öğretmenin problemini aktarmak için telefonla aradığı, ancak ulaşamadığı Batman Milli Eğitim Müdürü görevinden alındı.

Yeni Şafak
17:08 - 2/10/2015 Cuma
Güncelleme: 17:11 - 2/10/2015 Cuma
AA

Batman'da görev yapan bir öğretmen, eğitim-öğretimle ilgili problemini Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'e iletemeyince Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya ulaştı.



Öğretmenin sorununu iletmesi üzerine Bakan Nabi Avcı, telefonla birkaç kez aradığı Mehmet Çelik'e ulaşamadı.



Çelik, "kendisinin ulaşmakta güçlük çektiği Milli Eğitim Müdürü'ne vatandaşın hiç ulaşamayacağı" gerekçesiyle Nabi Avcı'nın talimatı doğrultusunda görevinden alındı.



"ÜZGÜNÜM, ÖZÜR DİLİYORUM"


Çelik, Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın kendisini aradığında kastı olmadan talihsiz bir hadise yaşandığını belirterek, olayın kendisini çok derinden üzdüğünü söyledi.



Avcı'nın kendilerine her zaman şefkat ve anlayışla yaklaştığını dile getiren Çelik, "Ben yıllarını eğitime vermiş, eğitime gönül veren, eğitime hizmet eden bir neferim. Böyle bir olayın yaşanmasından dolayı son derece üzgünüm" ifadesini kullandı.



"Devlet büyüklerine son derece saygısı olan birisiyim. Kasıt ve hiçbir art niyet olmamasına rağmen böyle bir durumu yaşamaktan üzüntü duyuyorum" diyen Çelik, bundan dolayı başta Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı olmak üzere eğitim camiasından özür diledi.




#Bakanı Nabi Avcı
#Batman Milli Eğitim Müdürü
#Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'
8 yıl önce
default-profile-img