|

Başbakan bize sahip çıktı

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun PKK’lı teröristlerin saldırıları nedeniyle evlerinden ayrılarak otellerde veya kiraladıkları evlerde kalmak durumunda olan vatandaşlara kira yardımı yapılacağına ilişkin açıklaması terör mağdurlarını sevindirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:42 - 5/02/2016 Cuma
AA

Başbakan Davutoğlu'nun Mardin'deki Artuklu Üniversitesinde düzenlenen “Kardeşlik Buluşmaları Mardin Konferansı”nda Terörle Mücadele Eylem Planı ve rehabilitasyon çalışmalarına ilişkin konuşmasında, “Sur'dan, Cizre'den, Silopi'den çıkıp otellerde ya da evlerde kalmak durumunda olanlara, her ay düzenli kira yardımı yapılıyor ve yapılacak. ” ifadeleri mağdur olan vatandaşlara umut oldu.



ALLAH ONDAN RAZI OLSUN


Sur'da, terör örgütü PKK mensuplarınca açılan çukurlar, kurulan barikatlar, tuzaklanan patlayıcılar nedeniyle can güvenliği endişesi taşıdığı için evlerini terk ederek, TOKİ tarafından yapılan konutlara yerleşen aileler mutluluklarını paylaştı. Z.G, eşinin çalışmadığını bu nedenle kira ödemekte sıkıntı çektiklerini bildirdi. Kira yardımı yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Z.G, “Allah devletimizden razı olsun” dedi. Olaylar nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını evden eşyalarını alamadan çıktıklarını anlatarak, eşya ve giysi ihtiyaçlarının da bulunduğunu aktardı.


#pkk
#terör
#Kardeşlik Buluşmaları Mardin Konferansı
8 yıl önce