|

Başbakan Erzincan'a gidecek

AK Parti Erzincan İl Başkanı Bulut, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 13 Şubat Cumartesi günü Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluş programına katılmak için ilimize teşrif ediyorlar" dedi.

Yeni Şafak
15:45 - 10/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:47 - 10/02/2016 Çarşamba
AA

AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 13 Şubat Cumartesi günü kentin düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü etkinliklerine katılacağını bildirdi.



Bulut, parti binasında düzenlendiği basın toplantısında, Başbakan Davutoğlu'nun Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinliklerine ve bazı programlara katılmak üzere, kente geleceğini belirtti.



Orhan Bulut, şu bilgileri verdi:



"Erzincan'daki kurtuluş programında özellikle halkla şehitlerimizin ve kurtuluş anısına yapılacak olan yürüyüşe katılacaklar. Tüm Erzincanlı hemşehrilerimizi Başbakanımızla beraber yapacağımız yürüyüşe davet ediyoruz. Erzincanlılar olarak Sayın Başbakanımızı Erzincan'da ağırlamak ve en iyi şekilde uğurlamak istiyoruz. Başbakanımız, Erzincan'da kurtuluş programından sonra bizlerle parti içerisinde yapılacak il danışma meclisine katılacak."



Başbakan Davutoğlu'nun programı kapsamında bazı ziyaretlerde de bulunacağını ifade eden Bulut, Üzümlü ilçesini de ziyaret edecek olan Davutoğlu'nun burada halka hitap edeceğini kaydetti.



#Ahmet Davutoğlu
#Erzincan
#AK Parti
8 yıl önce