|

Başbakan Yıldırım: CHP'li kardeşlerimiz 'evet' diyecek

Başbakan Yıldırım, Kırıkkale'de halka hitap etti. 16 Nisan'daki halkoylamasına ilişkin Yıldırım, "FETÖ, PKK ve HDP 'hayır' propagandası yapıyor. Hadi bunu anladık. CHP'ye ne oluyor? HDP'nin kuyruğuna takılmak CHP'ye yakışır mı? CHP'ye gönül veren kardeşlerimiz geleceğimiz için 'evet' diyecek." ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
17:50 - 4/04/2017 Salı
Güncelleme: 18:22 - 4/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Başbakan Yıldırım
Başbakan Yıldırım

Başbakan Yıldırım, 16 Nisan Halkoylamasına ilişkin mitingler kapsamında Kırıkkale'de halka hitap etti.

Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 80 'evet' dediniz. 16 Nisan'da yeni bir rekora hazır mısınız?

Kırıkkale tarih yazacak

Kırıkkale tekrar tarih yazacak tarih. Tarihi değişim için hazır mısınız? Vesayetçi darbe anayasasını değiştirmeye var mısınız?

FETÖ'yü piyasaya sürdüler

Türkiye'yi durdurmak için neler yaptılar. Siz en iyisini biliyorsunuz. En son FETÖ'yü piyasaya sürdüler. FETÖ, milletin üzerine bombalar yağdırdı. Allah'ın izniyle amaçlarına ulaşamadılar. Bütün Türkiye, Kırıkkale direndi. Bu topraklar şehitlerimizin bereketiyle ayakta kaldı. Son darbe kalkışmasında bağımsızlığımız için geri adım atmadınız. Bu millet istiklaline, istikbaline düşkündür. Onun için terörün burada yeri olmaz.

Kırıkkale'de bir ilk

Kırıkkale'de bir ilki gerçekleştirdik. Silah ihtisas organize sanayi bölgesi kuruyoruz, hayırlı olsun. 15 yılda Türkiye'nin gücüne güç kattık. IMF'ye borcumuzu ödedik, gönderdik.

CHP'li kardeşlerimiz 'evet' diyecek

Bazı Avrupa ülkeleri 'hayır' için çalışıyor, Türkiye'nin gelişmesini istemiyor. FETÖ, PKK ve HDP 'hayır' propagandası yapıyor. Hadi bunu anladık. CHP'ye ne oluyor? HDP'nin kuyruğuna takılmak CHP'ye yakışır mı? CHP'ye gönül veren kardeşlerimiz geleceğimiz için 'evet' diyecek.



#Başbakan
#Binali Yıldırım
#Kırıkkale
7 yıl önce