|

Başbakan Yıldırım: Kılıçdaroğlu kadınları yok sayıyor

Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ Vefa Buluşması'nda yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu kafasında kadınları silmiş, yok sayıyor. Genç kızlarımıza siyaseti çok görüyor" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
11:18 - 23/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:24 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Başbakan Binali Yıldırım
Başbakan Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ Vefa Buluşması'nda konuştu.



Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:



"Çocuklarımızın geleceğe umutla bakması, ülkeleriyle gurur duyması ve bunun bahtiyarlığı bize yeter. Amacımız insanımızın yüzü gülsün, ocağı aydınlansın, bunun dışında başka bir beklentimiz yok.






Kılıçdaroğlu kafasında kadınları silmiş, yok sayıyor. Genç kızlarımıza siyaseti çok görüyor. Milletimiz her seferinde bunlara gerekli dersi verdi, bu kez de verecek.



2007'de AK Parti, 367 milletvekiliyle cumhurbaşkanı seçemedi, 367 icadı çıkardılar, e-muhtıra verdiler. AK Parti, madem öyle dedi, millete gitti. Millet "Cumhurbaşkanını ben seçeceğim" dedi. Yapılan değişiklik, 2007'de alınan kararın geri kalan kısmını tamamlamaktadır. Yeni sistem hem yetki veriyor, hem sorumluluk veriyor. Cumhurbaşkanı'nı mevcut sistemde yargılama ihtimali yok, ama yeni sistemde cumhurbaşkanı sorumlu. Bunların ortaya koyduğu bilgi kirliliğini kapı kapı dolaşıp anlatarak yok edeceğiz. Bu değişimi gençlerimiz, torunlarımız, gelecek nesillerimiz için yapıyoruz. 16 Nisan'da bir kez daha başaracağız. Gün birlik günüdür.
























#Başbakan
#Binali Yıldırım
7 yıl önce
default-profile-img