|

Başbakan Yıldırım: Şer kuşağı oluşturmaya çalışıyorlar

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Yalova Merkez İlçe Kongresinde yaptığı açıklamada, "Ülkemizin onurunu, itibarını korumak için gereken neyse yapacağız. Güneyimizde Suriye ve Irak hudutlarımızda, bir şer kuşağı oluşturulmaya çalışılıyor" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
14:38 - 14/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:17 - 14/10/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Başbakan Binali Yıldırım.
Başbakan Binali Yıldırım.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Yalova Merkez İlçe Kongresinde konuşuyor.

Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Zor günleri birlikte yaşadık. Ama Türkiye, o zor günlerden bu günlere geldi. Yalova'nın yapılmayan yolu kalmadı, Yalova İstanbul'la birleşti. Osmangazi Köprüsü'nden geçip havaalanına gitmek, yarım saatin altına düştü. İşte Yalova, hem deniz yoluyla, hem köprüsüyle, sadece İstanbul'a değil, Ankara'ya da Bursa'ya da Ege'ye de Türkiye'nin her tarafına ulaşılabilir, erişilebilir bir şehir haline geldi. Yalova bize yabancı değil, ben Yalovalıyım, Armutluluyum.

Yalova'ya 15 yılda 8 milyarın üzerinde yatırım yaptık. Şimdi 30 tane tershane var, bunlarla insanlarımız iş sahibi oldu.

Hem Türkiye'de hem Yalova'da her seferinde çıtayı daha yükseğe çıkardık.

FETÖ davaları

Şimdi o darbenin arkasındakiler tek tek hesap veriyor. Başlangıçta Türk yargısıyla mahkemelerle dalga geçtiler, tiyatro oynadılar ama ne yaparlarsa yapsınlar şimdi artık kararlar birer birer çıkıyor. Müebbet hapisler, ağırlaştırılmış müebbet hapisler bir bir geliyor. Bu darbenin arkasındaki alçak örgütün bütün mensupları birer birer hesabını verecek ve bütün failler ortaya çıkarılacak. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır."

#Binali Yıldırım
#AK Parti
7 yıl önce