|

Başbakan Yıldırım: Reform devrimi gerçekleştireceğiz

TOBB 73. Genel Kurulu'nda konuşan Başbakan Yıldırım "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni atılım dönemi başladı. Gerçek anlamda bir reform devrimini gerçekleştireceğiz" dedi.

Yeni Şafak
18:46 - 23/05/2017 Salı
Güncelleme: 20:36 - 23/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Başbakan Yıldırım
Başbakan Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım, TOBB 73. Genel Kurulu'nda konuştu.

Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Kısa sürede 27 bin KOBİ'ye 5 milyarın üzerinde bir cansuyu imkan tanınmıştır. Hükümet olarak her zaman istişareye önem veriyoruz.

"Hizmet, sanayi ve ticaret erbabımıza destek olduk"

Hem bakanlık yaptığımız dönemde hem Başbakanlık dönemimde istihdam oluşturan sanayi sektörümüze hizmet sektörümüze ve ticaret erbabımıza destek olduk yanlarında yer aldık.

"
Türkiye'nin gücüne güç kattık

Her buluşmamızda karşılıklı olarak birbirimizi dinledik ortak akıla çok önem verdik bu sayede de önemi mesafeler aldık. Bu salonda ifade edilen sorunları el birliği ile çözdük Türkiye'nin gücüne güç kattık.

Gayemiz sizin çalışma şartlarınızı çok daha iyileştirmek her platformda müteşebbislerimizi desteklemektir.

"Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımanın kararlılığındayız"

Türkiye'nin bütün renklerini temsil ediyorsunuz. Çünkü Anadolu'nun her köşesinden burada müteşebbisimiz var, iş adamımız var, iş aleminin temsilcileri var. Sizler bugüne kadar göstermiş olduğunuz yoğun çabalar ve emekleriniz var. Bu çabalarınız yaşadığımız topraklara en güzel vefa örneğidir. ortaya koyduğunuz dayanışma memleket sevdanızın bir yansımasıdır. Birlikte el ele ülkemizi aydınlık yarınlara taşımanın kararlılığındayız.

"Reform devrimi gerçekleştireceğiz"

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni atılım dönemi başladı. Gerçek anlamda bir reform devrimini gerçekleştireceğiz.

Hedefimiz yüzde 4

Hedefimiz büyümeyi yüzde 4'ün üzerine çıkarmak. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da refah için 23 ili cazibe merkezi ilan ettik."

#Binali Yıldırım
#TOBB
7 yıl önce