|

Başbakan Yıldırım'dan 'Melih Gökçek' sorusuna yanıt

Başbakan Yıldırım, 'Melih Gökçek' için gündeme gelen iddialara ilişkin kendisine yöneltilen soruya, "Dedikoduya göre amel edilir mi?" yanıtını verdi.

Yeni Şafak
14:36 - 6/10/2017 Cuma
Güncelleme: 14:41 - 6/10/2017 Cuma
Yeni Şafak
Başbakan Binali Yıldırım
Başbakan Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım, Irak Başbakanı İbadi'nin ziyaret daveti için, "Arkadaşlarımız içeriği ve zamanlaması konusunda çalışıyorlar" dedi. Melih Gökçek hakkındaki iddialara ilişkin Yıldırım, "Dedikoduya göre amel edilir mi?" yanıtını verdi

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Irak'a ziyereti için "Sayın İbadi'den böyle bir davet geldi. Bu konuda arkadaşlarımız içeriği ve zamanlaması konusunda çalışıyorlar." diyen Yıldırım, Başika konusunun sorun olmaması gerektiğini düşündüğünü söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili bir soruya Yıldırım, "Dedikoduya göre amel edilir mi?" yanıtını verdi.

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Külliye'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i kabul etti.

1,5 saat süren görüşme sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Dün gece randevu talep etmiştim, bugün görüştük.Sayın Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum" dedi.

#Binali Yıldırım
#Melih Gökçek
6 yıl önce