|

Başkente AKM geliyor

13 ilden AK Partili 50 milletvekiliyle biraraya gelen Erdoğan, İstanbul’da tanıtılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin bir benzerinin Ankara’da da yapılmasını istedi. Erdoğan, “İyi proje olmalı” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/11/2017 Cuma
Güncelleme: 01:32 - 10/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Erdoğan'ın vekillerle bir araya geldiği toplantıya 11 ilden 50 milletvekili katıldı.
Erdoğan'ın vekillerle bir araya geldiği toplantıya 11 ilden 50 milletvekili katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, 13 ilin 50 milletvekiliyle bir araya geldi. Erdoğan, parti genel merkezinde yaklaşık 3 saat süren toplantıda, değerlendirmelerde ve tavsiyelerde bulundu. 2019 seçimlerinin önemine işaret eden Erdoğan, “Hükümet ve Meclis uyumlu çalışmalı” dedi. Erdoğan’ın, toplantıda, AKM gibi projenin Ankara’ya da yapılması gerektiğini ifade ettiği ve “İyi proje olmalı” dediği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEOG’un kaldırılmasının ardından getirilen yeni sistemin öğrenci ve velilere iyi anlatılmasını istedi.


Dershane ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına asla müsaade edilmeyeceğini vurgulayan Erdoğan'ın, FETÖ ile mücadelede mağduriyet şikayetleri için “Bu tür şikayetlerin bir kısmını incelediğimizde altından yine FETÖ çıkıyor, acırsak acınacak hale geliriz” dediği belirtildi. Üniversiteye hazırlıktaki dershane sistemini FETÖ bağlamında kaldırdıklarını anlatan Erdoğan, “Dershanelerde başımıza neler geldiğini biliyoruz. Onun için TEOG’u kaldırdık” ifadelerini kullandı. Toplantıda bazı vekiller illerinde doğalgaz fiyatının indirilmesi taleplerini iletti.

#Ankara
#AKM
#TEOG
6 yıl önce