|

Bebek arabası paniği

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan yerleşkesi yakınında dalgın bir kadının unuttuğu bebek arabası polisi alarma geçirdi. Vatan Caddesi trafiğe kapatılırken, fünyeyle patlatılan arabadaki paket boş çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 21:12 - 28/07/2015 Salı
Yeni Şafak

İstanbul-Fatih'te unutulan bebek arabası bomba paniğine neden oldu. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı binalarının arasında, Emniyet Metro İstasyonu yakınında sahipsiz bir bebek arabasında şüpheli paket gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sevk edilen ekipler, çevre güvenliğini aldıktan sonra bölgeye hiç kimseyi yaklaştırmadı.



METROYA GİRİŞ ENGELLENDİ


Vatan Caddesi'ni araç trafiğine kapatan polis, vatandaşların metro istasyonuna girişini de engelledi. Çağrılan Bomba İmha Şube Müdürlüğü'ne bağlı uzman polisler, arabadaki paketi kontrollü şekilde fünyeyle patlattı. Paketin boş olduğu görüldü. Yapılan incelemede, arabayı bebeğiyle metro asansörüne binen dalgın bir kadının unuttuğu ortaya çıktı. Cadde, yaklaşık yarım saat sonra ulaşıma açıldı.


#bebek arabası bomba
#İstanbul Emniyet Müdürlüğü
#bomba alarmı
9 yıl önce