|

Beştepe'de Erdoğan ile görüşen HDP'li

CHP'den ayrılarak HDP'ye geçen ve Gaziantep milletvekili olan Celal Doğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştüğü iddia edildi. Bireysel olarak gerçekleşen görüşmede partinin görüşlerini Erdoğan'a aktardığı, aldığı bilgiyi de partisiyle paylaştığı bilgisi kulislere yansıdı.

Yeni Şafak
09:50 - 4/07/2015 Cumartesi
Güncelleme: 10:14 - 4/07/2015 Cumartesi
Diğer

HDP İmralı Heyeti dün "çözüm süreci" ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada çözüm sürecinin devlet politikası haline getirilerek korunması, koalisyongörüşmelerinde pazarlık konusu yapılmaması ve çatışmasızlık halinin devam ettirilmesi isteği öne çıkıyordu.



HDP içinden kritik isimler kimi "sürpriz" görüşmeler yapıyor. 15 yıl boyunca Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan son seçimler öncesi CHP'den ayrılarak HDP'ye geçen ve Gaziantep milletvekili olan Celal Doğan kısa bir süre önce Beştepe'de süpriz bir görüşme gerçekleştirdi.



Görüşme isteği Doğan'dan


Türkiye'de hem Suriye'de kritik gelişmeler yaşanırken "yeni HDP"li Celal Doğan kısa bir süre önce Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Doğan'ın belediye başkanı olduğu dönemden Erdoğan ile "tanışıklığı- hukuku" olduğu biliniyor. Cumhuriyet'te yer alan habere göre görüşme isteği Doğan'dan geldi. Partisinden bağımsız olarak gereçekleşen görüşmede partinin görüşlerini Erdoğan'a aktardığını oradan aldığı bilgiyi de partisiyle paylaştığını düşünmek mümkün.






#HDP İmralı Heyeti
#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#Celal Doğan
#Beştepe
#cumhurbaşkanlığı sarayı
#Cumhurbaşkanlığı Külliyesi
9 yıl önce