|

Beştepe'de sürpriz görüşme

Ankara'da hareketli bir gün yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı Meclis komisyonu başkanları ile milletvekillerini ağırlıyor.​ Organizasyonun zamanlaması ve Erdoğan'ın bugünkü programında olmaması dikkat çekti.

Yeni Şafak
11:17 - 5/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:24 - 5/05/2016 Perşembe
Diğer

AK Parti MYK, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanırken, Beştepe'de de bir görüşme gerçekleşiyor.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Meclis Çevre, İnsan Hakları ve Dilekçe komisyonları başkanları ile çok sayıda milletvekilini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlıyor. Zaman zaman milletvekillerinden gelen talepler doğrultusunda bu tür görüşmelerin yapıldığı ve bu görüşmenin rutin bir görüşme olduğu belirtiliyor.



Programda yoktu


Ancak organizasyonun zamanlaması ve Erdoğan'ın bugünkü programında olmaması dikkat çekiyor.



Erdoğan bu buluşmadan sonra, daha önceden açıklanan programında olduğu gibi, sırasıyla rdoğan, saat 14'te Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkayayı cumhurbaşkanlığı sarayında kabul edecek. Saat 15.00'te Katar'ın Savunmadan Sorumlu Devlet Bakanı Halid Bin Al Attıyah'ı ve bunun ardından da saat 16.00'da MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek olan Erdoğan, saat 20.00'de ise Dolmabahçe Sarayı'ndaki Uluslararası Yüksek İdari Yargı Mercileri Birliği Kongresi Gala Yemeği'ne iştirak edecek. Cumhurbaşkanı'nın saraydaki görüşmeleri basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.


#Recep Tayyip Erdoğan
#Cumhurbaşkanlığı Külliyesi
#Beştepe
8 yıl önce