|

Bilfen Yayın Grubu TÜYAP'ta yerini aldı

Yılların deneyimiyle ve attığı yenilikçi adımlarla eğitim yayıncılığının başarılı öncüsü olan Bilfen Yayın Grubu, TÜYAP 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Yeni Şafak ve
17:19 - 10/11/2017 Cuma
Güncelleme: 17:22 - 10/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Bilfen
Bilfen

Bilfen Okullarının deneyimi ve birikimlerini, alanında yetkin, güçlü öğretim kadrosuyla harmanlayarak yola çıkan Bilfen Yayın Grubu; Türkiye’nin 81 ilinde 450’yi aşkın bayisi ve okul öncesi dönemden üniversite hazırlığa kadar her kademede hazırladığı yayınlarını bu yıl da Uluslararası TÜYAP Kitap Fuarı’nda eğitim dünyası ile buluşturdu. Geçtiğimiz yıllarda da en çok ziyaret edilen stantlardan biri olan Bilfen Yayın Grubu, bu yıl da Türkiye’de açık uçlu soru sistemini içeren ilk yayın olan ve yıllardır yayımlanan kitapları ile öğrencilerin ve eğitimcilerin yön haritası olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz senelerde yüzde 93’lük soru isabeti ile sınavlara hazırlıkta öğrencilerin temel kaynağı olan Bilfen Yayın Grubu; konu anlatımlı kitapları, testleri ve açık uçlu sorulardan oluşan zengin yardımcı kaynakları ile başarı grafiğini her geçen gün artırıyor.

Sistem Değişse de Başarı Değişmez

Bilfen Yayın Grubu çatısı altında yer alan Bilfen Yayıncılık ve Netbil Yayıncılık markalarının her kademe düzeyinde, yeni sınav sistemine uygun, tüm dersleri kapsayan konu anlatımlı ödev fasikül setleri, soru bankaları ve yardımcı kitapları ile yer aldığı fuara ilgi büyüktü.

Geleceğin Standartları, Edu Yapı ile TÜYAP’ta

2016 yılında geleceğin standartlarını bugünün sınıflarına taşımayı hedefleyerek sektöre adım atan ve Bilfen Şirketler Grubunun en yeni üyesi olan Edu Yapı, çocuk pedagojisine uygun ürünleri ve farklı kademelerde sunduğu zengin eğitim – öğretim ekipmanları ile ilk kez TÜYAP’ta yerini aldı. Dünyanın en önde gelen ve MEB müfredatına uygun olan beş akıl ve zekâ oyunu markası ile son yılların en gözde çizgi filmi olan Niloya’nın tüm karakterlerinin peluş oyuncaklarının Türkiye’deki tek yetkili dağıtımcısı da olan Edu Yapı, eğitim araç ve gereçlerinde yeni bir adres olacak.

#Tüyap
6 yıl önce