|

Bir aile yok oldu

İzmir’de cinnet geçiren Sami Ergu, eşi Serap ile kızları 5 yaşındake Sena’yı bıçaklayarak öldürdükten sonra hayatına son verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 01:32 - 31/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Sami-Serap Ergu çifti, kızları Sena ile mutlu günlerinde.
Sami-Serap Ergu çifti, kızları Sena ile mutlu günlerinde.

Cinnet, bir aileyi daha yok etti. İzmir’de bir kişi, karısı ve kızını bıçakladıktan sonra intihar etti. Bir fabrikada çalışan Sami Ergu (29), özel güvenlikçi eşi Serap Ergu (34) ile kızları 5 yaşındaki Sena’dan haber alamayan yakınları, ailenin Çamdibi Mahallesi 5107 Sokak’taki evlerine gitti. Kapının açılmaması üzerine Sami’nin ikiz kardeşi Sabit Ergu, yedek anahtarla eve girdi. Kardeşi, yengesi ve yeğeninin hareketsiz yattığını gören Ergu, durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi.

EVDE KORKUNÇ MANZARA

İhbarın ardından kısa sürede olay yerine gelen ekipler, uzun zamandır psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Sami Ergu’nun, kızı ve eşini bıçakla öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi. Olayı duyduktan sonra bölgeye gelen Sami Ergu’nun annesi Fergüzar Ergu ile yakınları fenalık geçirdi. Bu kişilere sağlık ekiplerince müdahalede bulunuldu. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da olay yerinde incelemede bulundu. Cesetler, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

#​İzmir
#Sami Ergu
#Cinnet
7 yıl önce