|

Bir daha terör olmasın diye ‘evet’

Batman'da referandumda 'evet' diyen 88 STK “Evet Platformu”nu kurdu. Platform Başkanı Mehmet Ergin, “Yeniden güçlü Türkiye için evet kampanyası başlattık. Bölgemizde terörün bitmesi, halkın bilinçlenmesi, ekonominin canlanması ve faili meçhullerin bir daha yaşanmaması için evet diyoruz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 06:13 - 13/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Mehmet Ergin
Mehmet Ergin

16 Nisan tarihi halk oylamasına yaklaşık bir ay kala Güneydoğu'da halkın görüşlerini yansıtmaya devam ediyoruz. Referandumda “evet” kampanyası yürütmek üzere bir araya gelen 88 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) “Evet Platformu”nu kurdu. Platformun başkanlığını yürüten Mehmet Ergin, Yeni Şafak'a açıklamalarda bulundu. “Yeniden güçlü Türkiye için evet kampanyası başlattık” diyen Ergin, “Batman'da yeni sistemi ve Anayasa değişikliklerini anlatmak üzere saha çalışmalarına giriştik” dedi.



3 DİLDE KAMPANYA


Evet kampanyası kapsamında yeni sloganlar da ürettiklerini açıklayan Ergin, “Türkçe, Kürtçe ve Arapça olarak 3 dilde sloganlarımızı hazırladık. Bölgemizde terörün bitmesi, halkın bilinçlenmesi, ekonominin canlanması ve faili meçhullerin bir daha yaşanmaması için evet diyoruz” şeklinde konuştu.


#16 Nisan
#Anayasa referandumu
#Batman
7 yıl önce