|

Bir gecede 35 aracın lastiklerini kestiler

Amasya'da park halindeki 30'dan fazla aracın lastikleri geceleyin kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kesildi. Sabah işe gitmek için araçlarına binmek üzere olan mahalle sakinleri lastiklerin kesili olduğunu fark edince adeta şok yaşadı.

Yeni Şafak
15:12 - 13/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:33 - 13/03/2017 Pazartesi
IHA
Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulundu.
Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulundu.

Amasya'nın Kurşunlu Mahallesi'nde park halinde bulunan birçok aracın lastiklerinin kesildiğini gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Amasya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin yaptığı incelemede, 30'dan fazla aracın lastiklerinin kesildiği saptandı.


Aracının lastiği kesilen mağdur Suat Kandemir, başlarına ilk defa böyle durumun geldiğini söyledi.


Duruma şaşıran mahalle sakinlerinden Ali Özkan, "Mahallemizdeki hemen hemen bütün araçların, 35 aracı tekerleri bıçaklanarak indirilmiş durumda" dedi.


Sabaha kadar çalışıp evine geldiğinde otomobilinin lastiklerini görünce şoke olan Kerim Danacı da, "Patlamıştır diye düşündüm. Baktım arkadaki de inmiş. 'Allah Allah' dedim. Öbür araçların da aynı durumda olduğunu bilmiyordum sonradan fark ettim" diye konuştu.


Araçların bazılarının lastikleri mahalleye gelen bir lastikçi tarafından sökülüp değiştirilirken, Amasya Emniyet Müdürlüğü asayiş şube ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

#Ali Özkan
#Amasya
#Lastik
7 yıl önce