|

Bir haftalık bebeğini sokağa terk etti

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde sokağa terk edilen 1 haftalık kız bebeğe, vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine gelen polis sahip çıktı. Bebeği alarak mama ile besleyen polis, daha sonra çocuk yuvasına teslim etti.

Yeni Şafak
07:45 - 1/09/2015 الثلاثاء
Güncelleme: 04:47 - 1/09/2015 الثلاثاء
IHA

Edinilen bilgiye göre, Sivrice ilçesi Kültür mahallesinde sokakta bir bebeğin ağladığını gören vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bebeği alarak sağlık ocağına götürdü. Henüz 1 haftalık olduğunu öğrenilen kız bebeği polisler mama ile besledi. Sağlıklı olduğu belirlenen bebek, polis ekibi tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvasına teslim edildi.



Kocası istemediği için terk etmiş


İlçede araştırma yapan polis ekipleri, iki kadının Elazığ'dan Sivrice'ye bebekle geldiğini ancak daha sonra bebeksiz olarak minibüse bindiklerini öğrendi. İlçedeki polislerin Asayiş Şube Müdürlüğü ile irtibata geçmesinin ardından minibüste bulunan bebeğin annesi olduğu ortaya çıkan 18 yaşındaki M.Y. gözaltına alındı. M.Y, kocasının kendisi ve bebeğini istememesi üzerine birinin sahip çıkması için ilçeye terk ettiklerini söylediği öğrenildi. Anne M.Y. hakkında aile yükümlülüğünü ihlal suçundan işlem yapıldığı bildirildi.



Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#bebek
#Elazığ
#çocuk
#anne
٪d سنوات قبل
default-profile-img