|

Bozdağ'dan Hürriyet'in manşetine tepki: Kimse ayar veremez

Adalet Bakanı Bozdağ, Hürriyet Gazetesi'nin 'Karargah rahatsız' başlığıyla manşete taşıdığı haberine tepki gösterdi. Bozdağ, "Türk milletini, TBMM'yi ve Türk hükümetlerini manşetlerle kokutarak netice alma , hiza ve istikamet çizme dönemleri kapanalı yıllar oldu” dedi.

Yeni Şafak
12:30 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:35 - 27/02/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Türk milletini, TBMM'yi ve Türk hükümetlerini manşetlerle kokutarak netice alma , hiza ve istikamet çizme dönemleri kapanalı yıllar oldu. Ama belli ki eski hastalıkları depreşenler ve eski Türkiye rüyası görenler hala var. Türkiye eski Türkiye değil. Hala anlamadınız mı?" dedi.



Bozdağ, "Hiçbir kimse,güç Türk milletine, TBMM'ye ve Türk hükümetine ayar veremez. TBMM'ye ve Türk hükümetine ayarı, sadece Türk halkı verebilir” ifadelerini kullandı.







3)Hiçbir kimse/güç,Türk milletine,TBMM'ye ve Türk hükümetine ayar veremez.TBMM'ye ve Türk hükümetine ayarı;sadece Türk halkı verebilir. Hürriyet’in 28 Şubat özlemi! Başbakan Yıldırım'dan Hürriyet'in '28 Şubat' manşetine tepki








#Bekir Bozdağ
#Hürriyet Gazetesi
#28 Şubat
7 yıl önce