|

Bozdağ'dan Mersin'deki bombalı saldırı açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Mersin'de polis servis aracına gerçekleştirilen bombalı saldırısına ilişkin, "Olayda yaralılar olduğuna dair ifadeler var. Türkiye’nin terörle mücadelesi kararlı bir şekilde devam edecektir" dedi. Bozdağ, Mersin'deki patlamada 17'si polis 18 kişinin yaralandığını, bulguların terör saldırısı olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
19:28 - 17/10/2017 Salı
Güncelleme: 20:51 - 17/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Mersin'de polis aracına gerçekleştirilen bombalı saldırısına ilişkin TBMM Genel Kurulu'nda açıklama yaptı.

Bozdağ, “Olayda yaralılar olduğuna dair ifadeler var. Türkiye’nin terörle mücadelesi kararlı bir şekilde devam edecektir” dedi.

Mersin'de polis servis aracına bombalı saldırı gerçekleştirildiğini patlamada 17'si polis 18 kişinin yaralandığını aktaran Bozdağ, olayın tüm boyutlarıyla araştırıldığını ve şu ana kadar elde edilen bilgilerin bunun bir terör örgütü saldırısı olduğunu ortaya koyduğunu aktardı. Bozdağ, hangi terör örgütü olduğuna ilişkin bazı emaraler bulunduğunu, bunlar netleştikten sonra ilgili bakanlığın gerekli açıklamayı yapacağını söyledi. Bozdağ, terörü ve bunlara eylem yaptırıp, destek olanları şiddetle kınadı.


#Bekir Bozdağ
#Mersin
7 yıl önce