|

Denizli'de değil ABD'de çekildi!

İnternette paylaşılan görüntülerde, bir yılanın tilkiyi önce sokması ve ardından da boğarak öldürmesi görenleri şaşkına çevirdi. Denizli'nin Honaz ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntülerin ABD'de çekildiği anlaşıldı.

Yeni Şafak
17:40 - 23/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:05 - 24/05/2016 Salı
IHA
Yılanın, tilkiyi önce zehirleyip sonra boğarak öldürmesi görüntülendi.
Yılanın, tilkiyi önce zehirleyip sonra boğarak öldürmesi görüntülendi.

İnternette paylaşılan görüntülerde ormanlık alanda bir yılan, av için yakaladığı tilkiyi önce sokarak zehirledi. Yılanın zehri kısa sürede tilkinin vücuduna yayılırken tilki, sersemleyerek yere yığıldı. Yılanın son öldürücü darbesi ise yerde geliyor. Tilkiyi boyun bölgesinden saran yılan, hayvanı boğarak öldürüyor.



Yılan ile tilkinin av mücadelesini fotoğraflayan vatandaş ise o anları sosyal medyada sitesinde paylaştı.



İHA'dan "Bu fotoğraf Denizli'de çekildi' haberiyle ilgili düzeltme


İhlas Haber Ajansı'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "23 Mayıs Pazartesi günü Denizli mahreçli geçtiğimiz "Bu fotoğraf Denizli'de çekildi" başlıklı haberimize konu olayın Türkiye'de değil, ABD'de meydana geldiği anlaşılmıştır" denildi.



Açıklamada, "Muhabirimizin yerel web sitesinden alıp, temel gazetecilik kurallarını hiçe sayarak gerekli araştırma ve inceleme yapmadan doğru kabul edip İHA'ya göndermesi asla kabul edilebilecek bir hata değildir. Yaklaşık çeyrek asırdır; doğru, hızlı ve objektif haberciliği ilke edinen İhlas Haber Ajansı (İHA) olarak, böyle bir hatadan dolayı hem abonelerimizden hem de kamuoyundan özür diler, bu hatayı yapan muhabirin kurumla ilişiğinin kesildiğini saygılarımızla arz ederiz" ifadelerine yer verildi.


#Honaz Dağı Milli Parkı
#Denizli
#Tilki
#Yılan
8 yıl önce