|

Bülent Turan okul müdürünün 'hırsız' diye teşhir ettiği çocuğun gönlünü aldı

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Bayramiç ilçesinde okula ait dizüstü bilgisayarı oyun oynamak amacıyla evine götürdüğü için okul müdürünce hırsızlıkla suçlanan öğrenci ve ailesiyle bir araya geldi. Bülent Turan, "Okuldaki idarecimiz çok büyük bir yanlış yapmıştır. Bunun bedelini de hukuken ödeyecektir. Biz ilgilileri uyardık gereğini yapacaklar. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürümüzle de görüştük. Bir öğrencimizin çocukluğundan kaynaklanan hatası olabilir. Bunun telafisi, bunun uyarılması böyle olmaz" dedi.

Yeni Şafak
22:57 - 27/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:03 - 27/09/2017 Çarşamba
AA
Bülent Turan,  S.A.'ya bilgisayar hediye etti
Bülent Turan, S.A.'ya bilgisayar hediye etti

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, okula ait dizüstü bilgisayarı oyun oynamak amacıyla evine götürdüğü için okul müdürünce hırsızlıkla suçlanan öğrenci ve ailesiyle görüştü.

Turan, ilçedeki bir parkta, 10 yaşındaki 4. sınıf öğrencisi S.A. ve babası Ferdi A. ile bir araya geldi.

S.A'ya dizüstü bilgisayar hediye eden Turan, burada yaptığı açıklamada, talihsiz bir olayın yaşandığını söyledi.

  • Buna çok üzüldüklerini dile getiren Bülent Turan, "Ama bazen bizim bürokratlarımız maalesef bizi üzen, görevlilerimizi üzen söylemler geliştiriyorlar. Dün konuyu öğrendim. Başkanımızla da konuyu paylaştık. Bugün öğrencimizi ve ailesini ziyaret edelim istedik. Okuldaki idarecimiz çok büyük bir yanlış yapmıştır. Bunun bedelini de hukuken ödeyecektir. Biz ilgilileri uyardık gereğini yapacaklar. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürümüzle de görüştük.
    Bir öğrencimizin çocukluğundan kaynaklanan hatası olabilir. Bunun telafisi, bunun uyarılması böyle olmaz.
    Hem o öğretmenin hatasından dolayı özür diliyoruz sizden hem de size bir dizüstü bilgisayar hediye etmek istiyoruz." dedi.


"Biz Serdar'ımızı seviyoruz" diyen Turan, "Evinde rahat rahat oynasın, derslerini çalışsın. Benim de çocuklarım var. Hep bilgisayarda olmayacağız. Baban sana saat verecek, 'şu saatlerde bilgisayarla oynayabileceksin' diyecek, o saatlerde bilgisayarla ilgileneceksin, sonra ders çalışacağız.
Rehber hocamız ve Belediye Başkanımız da araştırsınlar eğer ki Serdar kardeşimiz gibi olan başka çocuklar varsa onlara da gerekli imkanları sağlayalım.
Buna da Serdar vesile olmuş." ifadelerini kullandı.

Bülent Turan, daha sonra S.A. ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

#Bülent Turan
#Çanakkale
7 yıl önce