|

Büyük hedeflerde gençlere aktif rol

AK Parti yeni MKYK listesine giren genç isimlerden İsa Sinan Göktaş, “2023-2053-2071 hedeflerinde gençler olarak aktif rol alacak olmamız bizleri de ayrı bir onurlandırıyor” dedi. MKYK’nın 4’te 1’inin gençlik kolları teşkilatından yetişenlerden oluştuğunu ifade eden Göktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasetin gençleşmesi için çaba sarfettiğini ifade etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 05:02 - 24/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
İsa Sinan Göktaş
İsa Sinan Göktaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından MKYK listesine giren gençlerden İsa Sinan Göktaş, Yeni Şafak’a konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere verdiği öneme dikkat çeken Göktaş, gençlerin 2023-2053 ve 2071 hedeflerinde etkin rol almalarının kendilerini onurlandırdığını söyledi. Gençlik kollarının çeşitli kademelerinde görev yapan Göktaş, “Partimin en alt tabakasından partinin en üst birim MKYK üyeliğine seçilmemiz Cumhurbaşkanımızın gençlere ne kadar önem verdiğini gösteriyor.

YENİ MKYK’NIN 4’TE 1’İ GENÇLİK
KOLLARINDAN OLUŞTU

Genel merkez dışında il ve ilçelerde de aynı şekilde gençlere söz hakkı veriliyor. Bu noktada gençlere her zaman fırsat veren bir liderimiz var. Şimdi oluşan MKYK’nın 4’te 1’i gençlik kolları teşkilatından yetişen arkadaşlarımız. Bu da gençlik teşkilatına verilen önemi gösteriyor” dedi. Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın ülke yönetiminde gençleri söz sahibi yapmasını istediğini belirten Göktaş, “Siyasetin gençleşmesi için sürekli çaba içinde oluyor. Cumhurbaşkanımız gençleri bir maşa gibi kullanıp kenara atan güçlerin önüne set çekti” diye konuştu.

80 DÖNEMİNİ BİLMEYEN YOK

“Gençlerin 80 öncesi nasıl sokağa çekildiğini bir birlerine nasıl kurşun sıkmaya yeltendiklerini, nasıl idama gönderildiklerini hepimiz biliyoruz” diyen Göktaş, “Bugün FETÖ-PKK-DEAŞ gibi terör örgütlerin gençlerin samimi duygularını sömürerek gençleri kullanmaya çalışıyor. Siyaset gibi güçlü bir zeminin farkında olan bir gençlik olarak bu ihanet şebelerinin tuzağına düşmüyoruz” ifadelerini kullandı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Göktaş, şu anda gençlere düşen görevin gece gündüz çalışmak olduğunu belirterek, “2023-2053-2071 hedeflerinde gençler olarak aktif rol alacak olmamız bizleri de ayrı bir onurlandırıyor. Gençlerin sorunları ile ilgilinen bir liderimiz ve partimiz var. Söz sahibi olmamız için bizlere fırsat tanındı. Gençlerin sorunları ile ilgileneceğiz. Bunları dile getireceğiz” dedi.

ÇEKİRDEKTEN GELME

İsa Sinan Göktaş, 2010 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra siyasete girdi. Aynı yıl AK Parti Kadıköy Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevine atanan Göktaş, 2011 yılında gerçekleştirilen AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresinde yeniden başkanlığa seçildi. 2015 yılında AK Parti İstanbul Gençlik Kolların’ da İl Başkan Yardımcılığına seçildi. 2015 yılında AK Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Büyük Kongresi ile Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliğine seçilen Göktaş, çekirdekten gelme politikacılardan.

#AK Parti
#MKYK
#Recep Tayyip Erdoğan
7 yıl önce